PONIEDZIAŁEK 14.10.2019
Makaron zapiekany z kurczakiem i papryką w sosie śmietanowym (250g) woda z cytryną
(razem 420kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten,jaja)
DZIEŃ NAUCZYCIELA → WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 🙂
WTOREK 15.10.2019
Karkówka pieczona w sosie (120g), ziemniaczki(150g),
surówka z czerwonej kapusty(80g), woda z cytryną
(razem 370kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten,jaja)
ŚRODA 16.10.2019
Zupa Pomidorowa z ryżem (250ml)
Pieczywo (50g)
Placek drożdżowy
(razem 180kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten,jaja)
CZWARTEK 17.10.2019
Kotlet schabowy (120g) ziemniaczki(150g),
fasolka szparagowa (70g), woda z cytryną
(razem 510kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten,jaja)
PIĄTEK 18.10.2019
Filet rybny lub paluszki rybne (120g), ziemniaki (150g)
surówka (80g), woda z cytryną
(razem 360kcal) (alergeny: seler, mleko,jaja, gluten)
PONIEDZIAŁEK 21.10. 2019
Zupa Krupnik z warzywami (250ml),
Pieczywo ,
Jogurt owocowy
(razem 180kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten,jaja)
WTOREK 22.10.2019
Gulasz drobiowy w sosie śmietanowym(120g),
ziemniaczki lub ryż (150g) , surówka z marchewki (70g)
(razem 390kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten,jaja)
ŚRODA 23.10.2019
Spaghetti Bolognese (220g)
woda z cytryną,
Papryka do chrupania
(razem420) (alergeny: seler, mleko, gluten,jaja)
CZWARTEK 24.10.2019
Pieczeń rzymska (120g),
ziemniaki (150g) , surówka z ogórka (70g),
(razem 400kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten,jaja)
PIĄTEK 25.10.2019
Ryba panierowana z farszem warzywnym(120g),
ziemniaki (150g),
woda z cytryną,
(razem 350kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten,jaja)
(Zupka 250-350ml; Ziemniaczki 150-200g; Mięsko i Rybka 100-150g; Suróweczka80-100g;
Dania mączne 200-250g; Napój 200ml)
ŻYCZYMY SMACZNEGO 🙂
Telefon KUCHNIA: 667 420 002 lub 691 022 504
KOSZT JEDNEGO OBIADU WYNOSI 7,80zł
Gdy nie korzystamy z dofinansowania UM REDA
WPŁATY MOŻNA DOKONAĆ PRZELEWEM:
P.H.U. JAKS S.C.
ul. Dąbrowskiego 6, 84-230 Rumia,
NIP: 586-016-04-38
ING BANK ŚLĄSKI SA,
24 1050 1764 1000 0023 2599 1723
W tytule PRZELEWU Proszę o podanie : Imię, Nazwisko oraz NR SZKOŁY Dziecka.
WYKAZ SKŁADNIKÓW JEST DO WGLĄDU
U OSOBY WYDAJĄCEJ POSIŁKI I W FIRMIE